Espanyol
Esports Futbol 17/03/2012

El porter Kiko Casilla renova fins al juny de 2015 amb l'Espanyol

El jugador s'ha compromès aquest matí per tres temporades més i ha confessat que ara només pensa en "gaudir del moment" i desitja que el porter Cristian Álvarez, la seva competència a la porteria, "es recuperi aviat"

Efe
1 min
Kiko Casilla.

Sant Adrià del BesòsKiko Casilla ha renovat amb l'Espanyol aquest matí fins al juny de 2015 i s'ha mostrat "molt content i agraït per la confiança" que li ha donat l'entitat quan ha estat cedit i tot el que ha fet per ell.

El futbolista català ha assegurat que la negociació ha estat plàcida: "Des de feia temps ho vaig parlar amb el club i els dos volíem signar, sabia que no passaria res estrany i quan hem tingut temps ho hem fet. No sé el que passarà després del 2015 però tant de bo estigui aquí durant més temps".

Casilla és titular –després de la lesió del porter Cristian Álvarez el passat 8 de gener– i ha estat les dues últimes temporades cedit al Cadis (09-10) i al Cartagena (10-11). "Estic satisfet després d'estar tant de temps amunt i avall. L'estabilitat per a un jugador sempre és important", ha comentat.

El porter passa per un bon moment personal i ha confessat que no pensa ara en la tornada en el futur de Cristian Álvarez. "Tant de bo es recuperi com més aviat millor però ara em centro a disfrutar del moment. Sóc un jugador més de la plantilla i la meva meta és que l'Espanyol acabi el més amunt possible", ha afirmat.

stats