Espanyol
Esports Futbol 25/11/2012

El portuguès Paulo Sousa sona com a possible substitut de Pochettino

L'actual tècnic del Videoton hongarès té com a ajudant Joan Carrillo, que va ser segon entrenador de Pochettino a l'Espanyol. El problema amb el tècnic argentí seria el cost econòmic de rescindir-li el contracte

Ara
1 min
Paulo Sousa, tècnic del Videoton FC

BarcelonaLa continuïtat de Mauricio Pochettino a la banqueta de l'Espanyol perilla. La derrota 0-2 contra el Getafe ha provocat les protestes d'una part important de l'afició contra el tècnic, que cada dia sembla menys intocable al club. De fet, segons ha informat Catalunya Ràdio, l'actual directiva està buscant opcions per rescindir el contracte de l'entrenador argentí i trobar-li un substitut.

L'opció més ben situada és el portuguès Paulo Sousa, de 42 anys i actualment tècnic del Videoton hongarès. L'ajuda Joan Carrillo, que va ser segon entrenador de Pochettino fins a la temporada 2010-2011.

Un dels frens per tirar endavant la destitució de Pochettino és el cost econòmic que tindria la rescissió del seu contracte, que ronda els 1,4 milions d'euros anuals (1,6 la temporada que ve). El consell està buscant fórmules per poder pagar la indemnització al tècnic, si s'acaba arribant a un acord per acomiadar-lo. Pochettino, en les últimes setmanes, fins i tot ha comentat que no tindria cap problema a renunciar a l'últim any de contracte, un gest que facilitaria la seva sortida del club.

stats