Publicitat
Publicitat

Espanyol

L'equip necessita la victòria, ja que juga contra un rival directe

L'Espanyol vol mantenir viu el somni d'Europa contra l'Athletic Club

L'Espanyol disposa aquesta nit (21 hores, Gol T) contra l'Athletic Club d'una de les últimes oportunitats per mantenir viu el somni de jugar a Europa la temporada vinent

L'Espanyol disposa aquesta nit (21 hores, Gol T) contra l'Athletic Club d'una de les últimes oportunitats per mantenir viu el somni de jugar a Europa la temporada vinent. L'equip necessita la victòria, no només per evitar quedar-se molt despenjat de la zona alta, sinó també perquè juga contra un rival directe en la lluita europea.

Els blanc-i-blaus estan a sis punts de classificar-se per a l'Europa League, ja que Atlètic de Madrid i Sevilla han guanyat. A més, l'Athletic Club va imposar-se 2-1 a la primera volta, fet que obliga l'Espanyol a guanyar de dos gols si vol tenir el goal average a favor.

De cara al partit contra l'Athletic Club, Javi López és la baixa més significativa de l'equip. La seva absència –per acumulació de targetes– obligarà Pochettino a modificar el mig del camp blanc-i-blau. Una solució més que possible és un doble pivot format per Javi Márquez i Joan Verdú. Són els únics dubtes d'un equip titular en què no es preveuen canvis significatius: Galán, Raúl Rodríguez, Amat i Chica jugaran en defensa. Luis García jugarà a la dreta, Callejón a l'esquerra, Iván Alonso de mitja punta i Osvaldo com a referent en atac.

Per a aquest partit destaca el dubte del porter suplent Cristian Álvarez, que té un esquinç cervical, fet que ha obligat l'entrenador a convocar el porter del filial Dinu, que debuta en una llista del primer equip.

D'altra banda, l'Athletic Club recupera els sancionats Gorka, Castillo i Iturraspe. A més, Joaquín Caparrós podrà comptar amb Muniain, ja que la seva sanció per targetes continua en suspensió cautelar. L'única baixa és la de Mikel San José.

Més continguts de