ESPANYOL
Esports Futbol 07/04/2012

L'Espanyol s'aferra a Cornellà-El Prat per somiar amb jugar a Europa l'any vinent

Els blanc-i-blaus reben la visita de la Reial Societat (18 hores, Canal + Liga) amb la intenció d'apropar-se encara més a les places que donen dret a jugar a Europa

Efe
2 min
Un Espanyol pràctic venç fàcilment el Racing

BarcelonaL'Espanyol s'aferra a la fortalesa de Cornellà-El Prat per arribara als llocs europeus de la classificació –dels quals estan a dos punts– davant d'un rival, la Reial Societat, que vol segellar de forma definitiva la permanència a Primera Divisió.

L'estadi 'periquito' pot ser un dels més grans aliats per al conjunt català. Com a local, el bloc blanc-i-blau no ha perdut mai contra el conjunt donostiarra en les seves cinc últimes visites en Lliga, amb un balanç de tres victòries –precisament els tres últims partits– i dos empats.

El davanter brasiler Philippe Coutinho va entrar en l'última llista però no va poder jugar per un procés febril. L'extrem, una de les sensacions de l'equip des que va arribar cedit per l'Inter de Milà al gener, sí podrà jugar sense problemes aquest dissabte a la tarda.

Els tocats Rui Fonte, amb una lesió en el turmell dret, i Juan Albín, que arrossega una sobrecàrrega en la musculatura isquiotibial de la cama dreta, no han arribat a temps per a la convocatòria. El porter Cristian Álvarez s'entrena amb el grup però encara no té ritme suficient.

Mentrestant, la Reial Societat viatja a Cornellà amb la baixa dels seus dos centrals titulars i d'Asier Illarramendi, carregada de moral després de golejar el Rayo Vallecano i a la recerca de punts que li atorguin la tranquil·litat en un breu termini de temps.

Els donostiarres perden per a aquest partit Mikel González i Iñigo Martínez, aquest baixa per a tota la temporada, i els seus substituts deurien ser els altres dos jugadors específics en l'eix de la defensa, Demidov i Ansotegi.

L'equip guipuscoà té aquest any moltes llacunes a domicili, només ha obtingut el triomf a València, i té també seriosos problemes per mantenir a zero la porteria de Claudio Bravo.

stats