Espanyol
Esports Futbol 03/12/2011

L'Espanyol s'exigeix compromís a Mestalla

Mauricio Pochettino demana un esforç extra per afrontar el partit d'aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) a Mestalla, on el conjunt que entrena Unai Emery no està trobant la regularitat d'altres temporades

à. G.
2 min
Entrenament de l'Espanyol.

BarcelonaQuatre partits sense guanyar han deixat l'Espanyol en la zona tèbia de la classificació, amb gairebé tants equips per davant com per darrera. És per això que Mauricio Pochettino exigeix un esforç extra per afrontar el partit d'aquest dissabte (22 hores, TV3 i La Sexta) a Mestalla, on el conjunt que entrena Unai Emery no està trobant la regularitat d'altres temporades.

Els precedents de l'Espanyol a Mestalla, on viatjaran uns 500 aficionats, no conviden a l'optimisme ja que de les darreres deu visites a València tan sols ha sumat una victòria. A més, Mauricio Pochettino té les baixes de Sergio García, Javi Márquez, Javi López i Pandiani, quatre absències que s'uneixen a la no convocatòria de Romaric.

El tècnic afrontarà el partit sense Romaric, a qui aquest divendres va deixar fora de la convocatòria. "La paraula càstig és bastant dura, però hi ha unes regles de convivència. No estic decebut, tots podem cometre errors i segueixo tenint la mateixa confiança que tenia en ell a nivell humà. És una decisió pensant en la salut del grup. Cal passar pàgina i esperem que aquestes coses no tornin a passar", diu el tècnic, que dijous es va reunir amb el migcampista ivorià per parlar dels seus retards en els entrenaments.

A València saben de què va la cançó. Unai Emery té un cas encara més exagerat al vestidor, on ha d'intentar treballar amb Miguel. L'entrenador basc decidirà aquest migdia si inclou el defensa portuguès en la convocatòria. "A Miguel no se li ha perdonat tot. Tot té la seva importància, tot ho tenim en compte, però les decisions que prenem són internes. Les sancions poden ser a nivell esportiu, econòmic o fins i tot sortir de la plantilla", explica, ja fart. Miguel va arribar tard a la sessió de diumenge i es va absentar d'una reunió programada per dilluns.

El València, que té un ull posat en aquest partit i un altre en el de dimarts contra el Chelsea, aprofitarà el partit per homenatjar Kempes

stats