Espanyol
Esports Futbol 11/08/2011

Kameni no entra a la llista de convocats per a l'amistós davant el Sabadell

El porter de l'Espanyol no ha entrat a la llista del tècnic Mauricio Pochettino pel partit contra el C. E. Sabadel per una gastroenteritis, mentre que el davanter Osvaldo torna a la convocatòria

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsCarlos Kameni, porter de l'Espanyol, no ha entrat en la llista del tècnic Mauricio Pochettino pel partit contra el C. E. Sabadel com a conseqüència d'una gastroenteritis, mentre que el davanter Pablo Daniel Osvaldo torna a la convocatòria. L'enfrontament es jugarà aquest divendres a les 21.30 hores a la Nova Creu Alta.

A més del camerunès, l'entrenador encra no té disponibles Felipe Mattioni, que es recupera d'una lesió al lligament encreuat anterior del genoll esquerre, Jesús Dátolo, amb una sobrecàrrega al recte anterior esquerra, ni Juan Albín ni Juan Forlín, tots dos amb un esquinç al turmell.

El migcampista Javi Márquez també s'ha quedat fora de la convocatòria. Durant l'entrenament d'ahir a la Ciutat Esportiva el futbolista es va fer un cop al turmell i aquest matí el cos mèdic ha preferit fer-li una ecografia per determinar exactament l'abast de les molèsties.

La llista de 24 futbolistes la completen Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Canal, Dídac Vilà, Darder, Verdú, Osvaldo, Duarte, Clerc, Cristian Gómez, Luis García, Thievy, Galán, Zou, Baena, Rui Fonte, Cristian Alfonso, Blanchart, Raúl Rodríguez, Pau Senent, Sergio García, Javi López, Pirulo i Kilian.

stats