Espanyol
Esports Futbol 03/12/2010

Ramon Planes: "Osvaldo no marxarà al gener"

Dani Osvaldo i les possibilitats d'un fitxatge que l'allunyi de l'Espanyol –al gener o al juny– han monopolitzat la roda de premsa del Ramon Planes, que ha descartat la marxa del futbolista "perquè està bé aquí"

Natalia Arroyo
1 min
Ramon Planes abans d'una roda de premsa

BarcelonaRamon Planes ha atès als mitjans i ha deixat clar que la visita de Darío Decoud, representant d'Osvaldo, a Barcelona forma part d'un costum habitual de Decoud. "Ho fa cada dos mesos i vam aprofitar per reunir-nos i parlar de com es troba de bé el Dani –Osvaldo– a l'Espanyol". Sobre els rumors de l'interès d'altres clubs en fitxar-lo, ha reconegut: "Hi ha equips que l'estan seguint. El seu bon rendiment no ha passat desapercebut a ningú, sobretot de la Premier i el Calcio. Però no hi ha cap oferta concreta ni cap conversa formal amb cap club". El rumor del Madrid és, segons ha dit, només això: un rumor. És un jugador molt jove, té només 24 anys, "i necessita estabilitat i sortir al gener no els agrada ni a ell ni al seu representant".

Marxarà algun jugador a l'hivern? "Quan un equip com l'Espanyol juga com ho està fent, és normal que molts jugadors estiguin en el mercat futbolístic amb un nivell de cotització i interès alt. És positiu i molt bo pel club. És un símptoma que l'actuació col·lectiva de l'equip s'està reflectint individualment en alguns jugadors". La idea del club, però, "és mantenir el màxim possible el bloc principal del grup, i que hi hagi les mínimes entrades i sortides". I si han d'arribar, que sigui al juny.

stats