Espanyol
Esports Futbol 19/04/2012

Baena: "Tots els partits que ens queden són finals"

El migcampista de l'Espanyol no vol fer comptes per calcular quants punts necessitarà l'equip per classificar-se a Europa i avisa que cal afrontar cada partit "com si fos l'últim"

Efe
1 min
Raúl Baena en roda de premsa

Cornellà de LlobregatRaúl Baena ha assegurat que en aquesta última recta de Lliga "tots els partits són finals, cada vegada hi ha menys marge d'error". El migcampista de l'Espanyol assegura que s'ha de sortir "molt ficat i jugar cada partit com si fos l'últim".

El futbolista andalús ha destacat el perill de l'Atlètic de Madrid, rival d'aquest diumenge: "L'equip és conscient d'això i anem a totes, a treure els tres punts per seguir mirant cap a amunt. No sé si el seu partit contra el València d'Europa League ens pot donar una mica d'avantatge. Serà molt complicat, gens fàcil".

Baena s'ha desmarcat de qualsevol càlcul davant la possibilitat d'anar a Europa. "No sé quants punts ens caldran. Cal anar partit a partit i no fer comptes. Hi ha rivals directes, contraris que no ho són... poden passar mil coses i l'equip ha d'estar centrat en els seus partits", ha comentat.

A nivell personal, el migcampista blanc-i-blau ha reconegut que passa per un bon moment de forma: "No sé si és el meu millor moment però em trobo molt bé. Amb moltes ganes de poder aportar el meu granet de sorra. Tinc molta il·lusió per seguir ajudant els meus companys".

stats