Espanyol
Esports Futbol 08/08/2012

Baena: "La meva renovació està parada, però jo vull seguir a l'Espanyol molts anys"

El migcampista de l'Espanyol, que finalitza contracte aquest estiu, té la intenció de continuar al club i aspira a fer-se un lloc a l'onze titular, malgrat que de moment no sembli una de les primeres opcions de Pochettino

Efe
1 min
Raúl Baena en un partit de la pretemporada

Sant Adrià del BesòsRaúl Baena finalitza contracte el juny de 2013 i ha apuntat que, tot i que els contactes es van iniciar fa mesos, la seva renovació "està parada". "Però jo vull seguir aquí molts anys i només em centro a treballar i a ajudar l'equip", ha afegit.

El jugador andalús entén que en pretemporada no es pot parlar "de jugadors de primer o segon plat". "Cal sumar i hem d'estar al màxim, però els futbolistes entenem que no tots poden jugar d'inici. Després hi ha moltes circumstàncies i situacions que canvien", ha comentat.

D'altra banda, el futbolista blanc-i-blau ha reconegut que al vestidor de l'Espanyol "el record de Dani Jaque és present encara que hagin passat tres anys" després de la seva mort el 8 d'agost 2009 a Florència. "El tenim en els nostres cors i passi el temps que passi sempre està amb nosaltres. És una data molt assenyalada i un dia especial per a tots", ha reconegut el futbolista.

L'Espanyol juga aquest dimecres contra el Sabadell (22 h), en un partit de preparació que, per Baena, "són molt útils per arribar bé a l'inici de Lliga". L'Espanyol s'estrena el 18 d'agost a les 23.00 hores contra el Mallorca, "un horari molt poc normal", ha comentat.

stats