Espanyol
Esports Futbol 13/07/2011

Baena: "El primer objectiu és la permanència però no renunciem a res"

El migcampista de l'Espanyol ha reconegut a Peralada, on està fent la pretemporada l'equip de Pochettino, que "Europa seria una il·lusió" però que no és el principal objectiu de l'equip

Efe
1 min
Raúl Baena fent exercicis de propiocepció.

BarcelonaRaúl Baena ha assenyalat que la plantilla no renuncia als llocs europeus, encara que "el primer objectiu és la permanència". "No renunciem a res. Entrar a Europa seria una il·lusió molt gran per a tots els periquitos", ha apuntat el futbolista. "Veig l'equip amb molta il·lusió, moltes ganes. Ara hem d'agafar forma i estar a punt per a l'hora de la veritat", ha insistit.

Les lesions han afectat molt la plantilla durant la temporada passada i l'andalús confia que no es repeteixi aquesta situació. "Vam tenir contratemps per temes físics. Jo mateix, quan em trobava en el meu millor moment arribava la lesió. Ara espero que es pugui tenir continuïtat però el principal és que l'equip vagi bé", ha dit.

Baena ha asseverat que el cos tècnic manté pràcticament els mateixos conceptes que en anteriors temporades: "Les idees estan molt clares encara que sempre se n'inclouen altres de noves. Hi ha alguns jugadors nous i d'altres que seguim d'anteriors temporades amb els conceptes molt clars. Tots treballem amb ganes".

stats