ESPANYOL
Esports Futbol 15/11/2012

Raúl Rodríguez no creu que Pochettino es jugui el càrrec en cas de derrota contra el València

El defensa ha assegurat que, davant la delicada situació institucional, amb les eleccions a la presidència el dilluns 19 de novembre, l'equip ha d'intentar quedar-se al marge

Efe
1 min
Raúl Rodríguez, en roda de premsa

Sant Adrià de BesósEl central de l'Espanyol Raúl Rodríguez ha mostrat la seva fe en l'entrenador blanc-i-blau i aquest dijous ha assegurat que, malgrat el delicat moment esportiu de l'equip (penúltim a la classificació), no creu que Mauricio Pochettino es jugui el càrrec en cas de perdre aquest dissabte a València.

"La plantilla té una confiança absoluta en el seu tècnic, per la nostra manera de treballar i d'entendre el futbol. En una situació com l'actual una persona com ell és necessària i és important que segueixi al capdavant", ha afegit el futbolista. El club ha ratificat l'entrenador en nombroses aparicions públiques.

D'altra banda, Raúl Rodríguez ha assegurat que davant la delicada situació institucional, a causa de les eleccions a la presidència del club, del pròxim 19 de novembre, l'equip ha de quedar-se al marge: "Cal intentar aïllar-se de tot el que no sigui estrictament esportiu, minimitzar el seu impacte i centrar-nos en el nostre treball".

El defensa blanc-i-blau, de tota manera, ha reconegut que a Primera Divisió "moltes vegades es parlen de coses que no són futbolístiques i sabem que hem de mantenir-nos al marge". El futbolista barceloní ha apuntat que això no implica "no estar informat del que passa a l'Espanyol".

La prioritat de Raúl Rodríguez és el partit de dissabte contra el València: "Afrontem el partit amb bona actitud, amb ganes de rescabalar-nos de l'últim resultat i de recuperar les sensacions positives, i els punts, de les últimes setmanes. També sabem que Mestalla serà un camp complicat per treure un bon resultat".

stats