Espanyol
Esports Futbol 02/09/2012

L'Espanyol i el Llevant s'encomanen als nous fitxatges per revertir un mal inici en Lliga (18h)

El portuguès Simao i un dels dos davanters, Stuani o Longo, apunten a titulars al Ciutat de València per mirar de donar els primers punts a l'Espanyol. Al Llevant no sembla que hagin de jugar els nous Volta i Lassad

N. Arroyo
2 min
Cristhian Stuani a Cornellà-El Prat RCDESPANYOL.COM

BarcelonaAmb un i cap punt al caseller després de dos partits, el Llevant i l’Espanyol es veuen les cares aquest diumenge al Ciutat de València (18h, GolT i Canal+ Liga) amb la il·lusió que les incorporacions, tancades in extremis en els últims dies de mercat, han aportat al grup. La sortida d’Álvaro Vázquez, tot i ser previsible, ha agitat el vestidor blanc-i-blau, que s’encomana a la fiabilitat d’Stuani a Primera i al talent del jove Longo per trobar el gol que es queixava que no tenia. Tots dos van viatjar convocats a València, on l’Espanyol, després de perdre innocentment a Mallorca i contra el Saragossa, busca la serenor dels primers punts en aquest campionat de Lliga. A les files blanc-i-blaves, és molt probable que, a més d’un dels dos davanters, també debuti Simao. El portuguès hauria d’ocupar el lloc del sancionat Albín, principal baixa de Pochettino per al matx d’avui. El tècnic argentí va haver de completar la llista de 19 jugadors amb els joves del filial Fran Medina i Víctor Álvarez.

Al bàndol llevantinista, l’alegria d’entrar al bombo de la fase de grups de la Lliga Europa després d’eliminar el Motherwell escocès, ha suavitzat l’impacte d’un inici irregular. Impotent davant l’ascendit Valladolid (2-0) però capaç d’esgarrepar un punt contra l’Atlètic de Madrid (1-1), el Llevant va reforçar-se a última hora amb el defensa italià Massimo Volta (cedit pel Sampdòria) i el davanter del Deportivo, Lassad. Sense temps per acoblar-se al grup, difícilment tindran minuts d’inici. Juan Ignacio Martínez haurà de fer alguns canvis a l’onze per la sanció del central David Navarro i les lesions del defensa grec Karampelas i el migcampista Pedro Ríos.

stats