Espanyol
Esports Futbol 17/12/2011

L'Espanyol visita El Molinón mentalitzat que l'Sporting li proposarà un partit intens

Els blanc-i-blaus juguen a Gijón dissabte a la tarda (18 h, Canal + Liga 2 / PPV), on ja saben que els espera un partit "competit i dur"

Natalia Arroyo
1 min
Verdú esquiva l'entrada de Perea en el duel entre l'Espanyol i l'Atlètic.

BarcelonaL’Espanyol visita aquesta tarda a les 18 hores l’estadi del Molinón, on ja sap que li espera un partit “intens, competit i dur”, com va avisar Pochettino en la roda de premsa prèvia al duel. El tècnic blanc-i-blau no se’n refia d’un Sporting de Gijón que, tot i ser avantpenúltim i ocupar l’última plaça de descens, és a només cinc punts dels periquitos a la classificació.

Aquests cinc punts de diferència entre un i l’altre, però, es tradueixen en diferents objectius: mentre que els locals busquen un triomf que els apropi a la permanència, els visitants aspiren a tancar l’any enganxants amb els equips que aspiren a jugar a Europa la temporada vinent.

Per a l’enfrontament contra els asturians, l’entrenador argentí recupera Weiss, que es va perdre l’últim partit de lliga per sanció, i perd Forlín per acumulació de targetes.

Després de golejar l’Atlètic de Madrid 4-2 a Cornellà-El Prat, Pochettino es planteja tornar a apostar per Rui Fonte i Thievy en l’onze titular per acompanyar Sergio García i Verdú en atac, mentre que haurà de fer canvis obligats al doble pivot per cobrir la baixa de Forlín, segurament amb Baena. El principal damnificat podria tornar a ser el davanter Álvaro Vázquez.

stats