Espanyol
Esports Futbol 27/02/2012

L'Espanyol comença la setmana amb cinc baixes per compromisos internacionals

Els blanc-i-blaus s'entrenen sense el portuguès Rui Fonte, el francès Thievy Bifouma, el mexicà Héctor Moreno, l'eslovac Vladimir Weiss i l'espanyol Dídac Vilà

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol haurà d'afrontar l'inici d'aquesta setmana amb cinc baixes pels compromisos internacionals dels seus futbolistes: Rui Fonte, Thievy, Héctor Moreno, Vladimir Weiss i Dídac Vilà.

El davanter Rui Fonte ha estat convocat per la Sub-21 portuguesa per disputar el pròxim dia 29 de febrer contra Ucraïna a Madeira. El portuguès, capità de la seva selecció i en un bon moment de forma, era en una preselecció per a l'absoluta, però haurà d'esperar per debutar amb els grans.

L'extrem Thievy Bifouma també ha entrat en els plans de la Sub-21 de França i jugarà el 28 contra Itàlia a Canes. Vladimir Weiss, de la seva banda, disputarà un amistós amb l'absoluta d'Eslovàquia el 29 de febrer a Bursa (Turquia) contra la selecció local.

El central Héctor Moreno s'enfrontarà a Colòmbia amb Mèxic el pròxim dia 29 a Miami. Finalment, Dídac Vilà ha entrat en els plans de la selecció olímpica per a un amistós contra Egipte a Torrelavega, demà (19.00 hores).

Dídac, Héctor Moreno i Weiss són jugadors que habitualment gaudeixen de la titularitat amb Mauricio Pochettino. En el cas de Thievy i Rui Fonte, la seva aportació a l'equip espanyolista és més reduïda, almenys fins ara.

stats