Espanyol
Esports Futbol 18/06/2012

L'Espanyol tindrà "un bon equip que competeixi" i reforçarà la defensa amb un central i un lateral esquerre

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha aprofitat l'acte de presentació del 'Draft' blanc-i-blau per explicar alguns detalls del projecte 2012/13

Ara
1 min

Cornellà-El PratDurant l'acte de presentació del Draft blanc-i-blau, el director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha fet balanç de la temporada i ha explicat les bases del nou projecte, que tornarà a dirigir Mauricio Pochettino. "El que va fer Pochettino [amb la roda de premsa de dijous] va ser molt valent, li va poder el cor per sobre del cap. La roda de premsa va ser molt oportuna", ha reconegut Planes.

El director esportiu assegura que el club "farà un bon equip que competeixi" i reclama "paciència i calma" de cara a la pròxima campanya. "Els objectius estan clars i sabem quines són les nostres possibilitats. Hem de tenir tranquil·litat", ha declarat. Planes anuncia que durant aquesta setmana es parlarà amb Walter Pandiani per decidir si renova o no i que "la voluntat del club és que Álvaro Vázquez segueixi". També ha comentat que la intenció és seguir comptant amb Thievy.

Planes també ha dit que reforçar zona defensiva és la prioritat: "Busquem un central amb gran experiència i un lateral esquerre". A més, ha explicat que "ser un equip jove és una gran virtut, però també et fa tenir menys experiència" i que, per això "cal equilibrar l'equip amb alguna incorporació veterana". En aquest sentit, assegura que es faran 4 o 5 fitxatges que aniran en funció de les sortides que es produeixin. La base seguirà sent "nodrir-se del filial", que seguirà tenint en Raul Longhi el seu entrenador.

stats