Espanyol
Esports Futbol 31/05/2012

L'Espanyol congela els preus dels carnets de la temporada que ve i fraccionarà el pagament als socis

El club blanc-i-blau, conscient de la situació econòmica actual, no apujarà el preu dels abonaments de cara a la pròxima temporada i, gràcies a un acord amb La Caixa, permetrà fraccionar el pagament

Ara
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

BarcelonaL'Espanyol és conscient que la situació econòmica actual és delicada i de cara a la pròxima temporada vol mantenir, com a mínim, la mateixa massa social que ha tingut aquest any. Per això ha decidit congelar els preus del carnet de soci. Sota el lema 'Sempre hi som, des del 1900', l'entitat ha presentat aquest migdia la nova campanya.

Aquest any, a més, una de les principals novetats de la campanya d'abonaments és la possibilitat de fraccionar el pagament gràcies a l'acord assolit amb FinConsum de La Caixa.

El conseller delegat, Joan Collet, ha explicat que el Ciutat de Barcelona no està inclòs en el preu de l'abonament d'aquesta temporada. "És un partit que organitzem amb Mediapro i hi ha una sèrie de condicions que hem de complir com convidar equips de Lliga de Campions o de la Libertadores. De tota manera, hem acordat amb Mediapro que els preus seran molt populars", ha aclarit.

stats