Espanyol
Esports Futbol 11/02/2012

L'Espanyol busca aprofitar la visita del cuer per consolidar-se en zona Champions

Pochettino aparca els rumors sobre el seu futur per reclamar la màxima concentració en el partit d'aquest diumenge al matí, que pot situar els blanc-i-blaus en quarta posició si derroten el Saragossa

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino amb els jugadors, durant un entrenament.

BarcelonaMauricio Pochettino no vol sentir a parlar del Reial Madrid, club amb el que se l'ha vinculat durant tota la setmana com a possible substitut de José Mourinho, i aparca tots els rumors per centrar l'atenció en el Saragossa, proper rival de l'Espanyol. Els blanc-i-blaus reben el cuer de la classificació amb l'ambició d'assaltar la quarta posició. Si l'Espanyol guanya els aragonesos, se situarien amb 35 punts i superarien provisionalment el Llevant, que en té 32 i visita a les 21.30 h el Santiago Bernabéu.

La paraula 'Europa', però, continua sent un tabú a la plantilla periquita i tant els jugadors com el cos tècnic eviten parlar-ne per no rebaixar l’exigència del grup i celebrar-ho abans d’hora. El tècnic argentí només parla de compromís, ambició per seguir millorant i il·lusió per no baixar de la “zona de privilegi”.

De cara al partit, l’entrenador periquito recupera Jordi Amat, amb grip la setmana passada, però perd Juan Albín, amb problemes musculars. A més, tindrà un maldecap afegit amb les quatre targetes grogues que acumulen cinc dels seus futbolistes habituals: els defenses Raúl Rodríguez, Héctor Moreno i Dídac, el migcampista Romaric i el davanter Thievy. Si juguen Coutinho i Uche, que ja van debutar la setmana passada a San Mamés, s’estrenaran amb la samarreta de l’Espanyol davant la seva afició.

stats