Espanyol
Esports Futbol 27/12/2011

L'Espanyol crema els torrons amb una sessió física d'una hora i mitja

La plantilla blanc-i-blava ha completat aquesta tarda el primer entrenament, de marcat caràcter físic, després d'una setmana de vacances

Ara
1 min
L'Espanyol s'exercita a la tarda a Sant Adrià.

BarcelonaL'Espanyol ha tornat a la feina amb un entrenament que ha durat una hora i mitja a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha preparat una sessió essencialment física, encara que amb una petita part de pilota, i que ha comptat amb el treball de tots els futbolistes excepte els que encara arrosseguen molèsties.

L'equip s'exercitarà dimecres al matí a les 10.30 hores en una altra sessió sobretot física i a la tarda a les 18.00 h, a porta tancada.

Javi López i Juan Albín, que avui s'han entrenat al mateix ritme que la resta de companys, alternaran els propers dies el treball individualitzat amb la dinàmica del grup. Per la seva banda, Javi Márquez continua amb el seu pla específic de treball i la seva evolució és positiva. Finalment, Walter Pandiani i Carlos Kameni també s'han exercitat a menor ritme que la resta de companys.

stats