Espanyol
Esports Futbol 24/01/2012

L'Espanyol defensarà una curta renda d'un gol al difícil camp d'Anduva (21.30 h)

El 3-2 de l'anada deixa sense marge d'error a l'equip de Pochettino que avisa del perill d'un Mirandés que a casa ja s'ha fet fort per eliminar dos Primeres com el Vila-real i el Racing de Santander

Thievy lluita per una pilota amb Mujika i Iribas del Mirandés.

BarcelonaL'ensurt de l'anada, en què el Mirandés va tenir contra les cordes l'Espanyol i va deixar-se remuntar un 0-2 en set minuts al final, és el millor argument que té Pochettino per activar el seu equip de cara als 90 minuts que queden per classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei. El 3-2 aconseguit a Cornellà deixa una renda mínima d'un gol que dóna avantatge als blanc-i-blaus, però els locals confien que la remuntada és possible. El partit es juga aquest vespre a les 21.30 h (en directe per Cuatro) a Anduva, a Miranda de Ebro.

"L'eliminatòria està oberta –recorda el tècnic Carlos Pouso–. Morirem lluitant com gladiadors". Pochettino, per la seva banda, tampoc creu que res estigui tancat i assegura que, tot i que hi haurà "un ambient amb molta pressió", Anduva no serà "un parany".

Per aquest partit, el tècnic argentí recupera Javi López, descartat dissabte per precaució.

L'estadi, amb capacitat per a 6.000 persones, estarà ple a vessar i ja fa setmanes que les entrades estan exhaurides. Miranda de Ebro, a més, es vestirà de vermell-i-negre per –en paraules de Pouso– "començar a posar pressió als jugadors de l'Espanyol ja des de l'autobús".