Espanyol
Esports Futbol 01/05/2012

L'Espanyol es desinfla i perd 2-1 a Granada

Dos gols gairebé consecutius d'Ighalo als minuts 29 i 34 condemnen l'equip blanc-i-blau, que no ha pogut remuntar ni tan sols després que Dídac retallés diferències

Ighalo, en l'acció del 2-0 davant la passivitat defensiva de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol s'acomiada d'Europa en un altre fluix partit a l'estadi Nuevo Los Cármenes, on han perdut 2-1 a mans del Granada. Els blanc-i-blaus han completat una molt mala primera meitat que els ha penalitzat quan, a les acaballes, han pogut reaccionar.

Ighalo, al minut 29, ha aprofitat una centrada de Franco Jara des de la dreta per inventar-se un control orientat en forma de regat que ha superat Raúl Rodríguez. El seu xut des de dins l'àrea ha batut Cristian Álvarez i ha fet l'1-0.

Cinc minuts més tard, el mateix Ighalo s'ha trobat una centrada passada també de Jara, que ha empès per fer el 2-0.

Amb aquest marcador, el Granada s'ha sentit fort, còmode i l'Espanyol s'ha desfet. Sense esma, l'equip ha deixat morir els minuts fins al descans. A la represa, l'actitud ha sigut diferent i ha permès, amb un cop de coratge de Dídac, retallar diferències i, amb el 2-1, donar emoció al xoc.

Però a l'equip li ha faltat ambició per capgirar el marcador, per acabar enduent-se els tres punts. El Granada ha acabat perdent el control de partit a mesura que han passat els minuts, condicionat per les urgències a la classificació. Ni la valentia tàctica de Pochettino, que ha acabat donant entrada a Rui Fonte, Coutinho i Pandiani, ha servit per empatar.

L'Espanyol diu adéu a Europa i el Granada gairebé certifica la permanència.