Espanyol
Esports Futbol 21/07/2012

L'Espanyol guanya amb comoditat l'Olot (1-3) en el segon partit de pretemporada

El local Cristino, en pròpia porteria, ha obert el marcador. Álvaro Vázquez i Sergio García han marcat els altres dos gols de l'Espanyol, mentre que Francolí ha fet el de l'Olot

Álvaro Vázquez celebra el seu gol a Olot

BarcelonaL'Espanyol ha resolt amb victòria el seu segon partit de la pretemporada, derrotant l'Olot per 1-3, en un partit travat. Els de Mauricio Pochettino han guanyat amb solvència però sense desplegar un joc gaire brillant al Municipal d'Olot, on s'han reunit 1.875 persones. Al minut 19, els periquitos s'han avançat en el marcador gràcies a un autogol de Cristino. Al 38, Álvaro Vázquez, que ha sortit de titular després d'incorporar-se a la concentració de Peralada dijous a la nit, ha fet el 0-2 al minut 38.

Abans del descans, Francolí ha retallat diferències per a l'equip local, però Sergio García, després d'una segona meitat un pèl ensopida, ha arrodonit el triomf amb un gran gol a deu minuts del final.

L'Espanyol disputarà el tercer i últim partit en terres altempordaneses dijous a les 19 h contra el Peralada.