Espanyol
Esports Futbol 01/05/2012

L'Espanyol apura les seves poques opcions europees contra un Granada que busca la salvació (18h)

A quatre punts d'Europa, els blanc-i-blaus miraran de trencar la mala dinàmica de les últimes jornades, mentre que els andalusos, cinc per sobre del descens, busquen deixar gairebé sentenciada la seva permanència

Ara
1 min
Verdú lamenta una ocasió de gol fallada contra l'Sporting

Sant Adrià del BesòsL'Espanyol visita l'estadi Los Cármenes per enfrontar-se al Granada aquesta tarda a les 18h, després d'unes últimes hores molt mogudes per les acusacions de trampes en la derrota contra l'Sporting. Tots dos equips venen d'una ratxa irregular de resultats i amb diferents necessitats. Els tres punts de Granada podrien certificar gairebé amb tota seguretat la permanència dels andalusos, mentre que a l'Espanyol els mantindria vius en el seu somni europeu.

Per al partit, Abel Resino recupera l'extrem Dani Benítez i al davanter Ikechukwu Uche, lesionats contra el Llevant. També tornarà a sortir d'inici l'extrem argentí Franco Jara.

Pel que fa a l'Espanyol, Mauricio Pochettino no podrà comptar ni amb Sergio García ni amb Kalu Uche, que arrosseguen molèsties i no van viatjar ahir a Granada. Sí van desplaçar-se Forlín, Rui Fonte i Thievy. També va entrar a la convocatòria Cristian Gómez, malgrat que serà dubte fins última hora per una contusió nasal.

stats