Espanyol
Esports Futbol 11/08/2012

L'Espanyol perd als penals contra el Saragossa (5-4) i tanca la pretemporada

Els blanc-i-blaus han empatat a un en el temps reglamentari, en un partit que ha acabat amb quatre expulsats: dos futbolistes de l'Espanyol, un del Saragossa i el tècnic Manolo Jiménez

Ara
1 min
Wakaso, en una jugada durant el 25è Trofeu Ciutat de Saragossa

BarcelonaL'Espanyol i el Saragossa han resolt l'últim partit de pretemporada dels blanc-i-blaus des dels onze metres. Després d'empatar a un en el temps reglamentari, gràcies a dos gols de penal, l'amistós a la Romareda s'ha resolt a la tanda de penals, que s'ha endut els aragonesos per 5-4.

Al minut 27, Apoño ha transformat un penal comès per Capdevila. Poc després, Verdú tampoc ha fallat des dels onze metres en una acció que ha suposat l'expulsió de Loovens. El partit ha sigut tan intens, tan poc de pretemporada, que fins i tot l'àrbitre Clos Gómez ha expulsat el tècnic del Saragossa, Manolo Jiménez.

A la represa, el blanc-i-blau Víctor Sánchez també ha hagut de marxar abans d'hora per doble amonestació, mateixa situació que Tejera. L'Espanyol ha acabat el partit amb nou futbolistes.

Ha sigut a la tanda de penals on s'ha decidit qui s'enduia el partit amistós. El jove Víctor Álvarez ha fallat el primer penal del desempat, habilitant la victòria del Saragossa (5-4).

stats