Espanyol
Esports Futbol 07/05/2012

L'Espanyol presentarà una demanda contra la Cope i el periodista Alcalá per "reparar l'honor" del club

El club ha decidit denunciar l'emissora i el periodista responsable de les acusacions de frau per "reparar la imatge pública del club", a qui reclama una indemnització de tres milions d'euros

Ara
1 min
Rafael Entrena, portaveu del Consell d'Administració de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol de Barcelona, a través d'una comunicat oficial, ha confirmat que presentarà aquest dimarts una demanda civil contra la Cope i el seu periodista Juan Antonio Alcalá, per tal que la Justícia "dictamini la manera de reparar l'atac perpetrat contra l'honor i la imatge pública del club". El club demana una indemnització de tres milions d'euros i no exclou la possibilitat que, després de la sentència i en vista del resultat del procés civil, acabi interposant accions penals.

Aquesta demanda s'interposarà després de les greus acusacions d'adulteració de la competició que van fer tant l'emissora com el periodista. Tots dos, segons ha explicat el club, van ser requerits perquè revelessin en antena la identitat de la suposada persona vinculada a la Lliga de Futbol Professional (LFP) que, sempre segons les seves informacions, els va assegurar que el partit contra l'Sporting de Gijón estava pactat.

Passat el termini fixat per complir amb aquest requeriment, el club ha decidit interposar una demanda civil contra el periodista Juan Antonio Alcalá i la Cope, perquè són les persones física i jurídica que resulten presumptament responsables de l'atemptat a l'honor de l'Espanyol i les quals haurien de respondre dels perjudicis causats.

L'única finalitat de l'Espanyol és "restaurar la imatge i honorabilitat d'un club més que centenari i amb una impecable trajectòria esportiva i institucional, representades a la perfecció pels valors d'una afició exemplar i el seu sentiment esportiu".

stats