Espanyol
Esports Futbol 08/08/2012

L'Espanyol recorda Dani Jarque

Fa tres anys de la mort del central blanc-i-blau i, aquest dimecres, els jugadors blanc-i-blaus han fet una ofrena floral a l'estàtua de Jarque a l'estadi. A més, la porta 21 estarà oberta fins les 20 h

Efe
1 min
Cristian Álvarez i Joan Verdú porten flors a l'estàtua de Dani Jarque

Cornellà de LlobregatL'Espanyol, a través dels seus capitans, cos tècnic, membres de la directiva i jugadores del femení, ha realitzat una ofrena floral a l'estàtua de Daniel Jarque a l'accés 21 de l'estadi de Cornellà-El Prat, en el tercer aniversari de la seva mort a Florència.

L'hispanoargentí Cristian Álvarez, porter de l'equip català i primer capità, ha alabat el seu antic company: "El recordarem amb orgull, el cap molt alt i amb l'alegria d'haver compartit moments amb ell". El porter va viure una temporada amb Jarque.

"El recordo com una persona senzilla, humil i pròxima. Vaig estar només un any amb ell. Sempre anava de cara amb els altres i et tractava d'igual a igual, encara que aquesta és la meva opinió i segur que cadascú el recordarà a la seva manera", ha comentat el futbolista blanc-i-blau amb to seriós.

Cristian Álvarez ha assegurat que en el futur "es podran recordar amb alegria les vivències i els bons moments, però encara és dur fer-ho". El jugador ha destacat el caliu de la gent que també s'ha desplaçat a Cornellà-El Prat per retre homenatge a la memòria de Jarque: "Ell s'ho mereix".

L'Espanyol ha obert les instal·lacions des de les 10.00 hores i hi permetrà l'accés fins a les 20.00 h. Durant tot el dia diversos centenars de persones, aficionats de l'Espanyol i també d'altres equips, han acudit a l'estadi de Cornellà-El Prat per presentar-hi els seus respectes.

stats