Espanyol
Esports Futbol 20/03/2012

L'Espanyol s'agafa "un temps de reflexió" per decidir els canvis al seu futbol base

L'entorn blanc-i-blau està donant per fet que Ferran Manresa i Antonio Morales, actuals responsables del planter periquito, abandonen els seus càrrecs però fonts del club neguen que hi hagi cap decisió presa

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaL'Espanyol encara no ha decidit què ha de passar amb el seu futbol base. S'estan parlant i estudiant diversos canvis en l'organigrama esportiu de l'entitat, però les diverses converses entre consellers i responsables de l'àrea tècnica del club no han servit per concretar, a hores d'ara, si es reestructurarà, ni com.

La postura del club, en aquests moments, és que s'està "en un temps de reflexió" per resoldre quins han de ser els canvis que es duguin a terme. La comissió esportiva dins el Consell encara ha d'acabar de parlar i consensuar tots els punts d'uns canvis que, alguns mitjans, ja confirmen amb noms i cognoms.

"S'està estudiant la possibilitat de tenir un nou coordinador tècnic del futbol base", afirmen fonts del club, però avancen que fins demà no hi haurà confirmació de res. Algunes filtracions donen per feta la destitució de l'actual responsable, Ferran Manresa, i el canvi de funcions d'Antonio Morales, que passaria a encarregar-se només de la parcel·la econòmica, sense dir res en l'àrea esportiva.

stats