Espanyol
Esports Futbol 28/08/2012

L'Espanyol busca tancar el fitxatge d'un altre davanter "en les pròximes hores"

El director esportiu del club reconeix que es treballa en una altra incorporació ofensiva i en la cessió de Thievy i no aclareix el futur d'Álvaro Vázquez, tot i que insinua que "està més a prop de quedar-se"

Efe
2 min
Ramon Planes durant la presentació de Samuele Longo

BarcelonaRamon Planes ha assegurat aquest dimarts que el club blanc-i-blau treballa per concretar "en les pròximes hores" el fitxatge d'un altre davanter, amb el qual donaria per tancades les incorporacions per a aquesta temporada.

"Independentment de l'experiència, estem buscant un jugador més de referència, amb més presència i joc aeri. Un altre perfil de davanter. En les pròximes hores es tancarà el fitxatge", ha afirmat Planes durant la presentació de Samuele Longo, atacant que jugarà cedit aquesta temporada procedent de l'Inter de Milà.

Sobre Longo, la sisena incorporació d'aquest curs, Planes ha dit que es tracta d'un jugador que va cridar l'atenció de la secretaria tècnica la temporada passada. "Ens vam posar en contacte amb l'Inter, perquè l'havíem seguit en directe amb els inferiors d'Itàlia i ens agradava molt".

"Vam demanar que, si consideraven la seva cessió, ens tinguessin en compte. Era un jugador amb moltes ofertes", ha recordat Planes, el qual ha posat èmfasi en les "bones relacions amb l'Inter i la bona experiència amb Coutinho" per tancar l'acord per Longo.

"Hi ha un 90% de possibilitats que, si arriba un altre davanter, la plantilla ja es quedi així", ha asseverat Planes, el qual, no obstant això, ha reconegut que el capítol de sortides seguirà obert.

Thievy, Galán i Álvaro

Sobre Thievy ha confirmat que se li busca una cessió a un altre equip perquè "tingui minuts i jugui", i sobre Ernesto Galán ha apuntat que "es compta amb ell", però que si arriba una oferta el club "podria valorar-la".

La situació més delicada la protagonitza Álvaro Vázquez: "Està més a prop de quedar-se al club. És jugador de l'Espanyol i té, a dia d'avui, una oferta de renovació sobre la taula", ha dit el director esportiu, el qual ha negat que l'arribada de Longo i aquest altre davanter de forma imminent l'allunyin de l'equip. "No té per què. És possible que tinguem tres davanters, com altres anys. És una posició molt important a l'equip que volíem tenir ben coberta i, si ve un altre davanter, això no significa que ell hagi de sortir", ha sentenciat.

stats