Espanyol
Esports Futbol 25/03/2012

L'Espanyol recupera Verdú per rebre el Màlaga en un duel directe per ser a Europa l'any que ve

Els blanc-i-blaus buscaran sumar tres punts que consolidin la seva esperança de jugar a Europa la temporada que ve en un partit que es jugarà a les 16h a Cornellà-El Prat

Natalia Arroyo
1 min
Verdú, després del primer gol de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol rep el Màlaga a les 16h a Cornellà-El Prat, en un xoc directe entre dos equips que actualment ocupen plaça d'Europa League i que no amaguen el seu desig de colar-se, fins i tot, en zona de Lliga de Campions. Amb 44 punts, el Màlaga és cinquè i acumula sis jornades sense perdre, mentre que l'Espanyol, sisè amb 40, no vol que l'Osasuna i la resta d'equips del grup perseguidor, s'afegeixin a la lluita i mirarà d'esgarrepar punts a un rival directe que, segons Pochettino, no marcarà els objectius de l'equip però sí "els definirà".

Per al partit, Pochettino recupera Joan Verdú, sancionat dijous, tot i que no podrà comptar amb Sergio García, encara lesionat per una elongació als isquiotibials, ni Héctor Moreno, per acumulació de targetes. Thievy i Javi Márquez van quedar-se fora per decisió tècnica.

En el bàndol andalús, Manuel Pellegrini tindrà la baixa de Toulalan, que l'obligarà a donar continuïtat a l'aposta del central Demichelis com a migcampista.

El d'aquesta tarda serà el primer dels cinc partits que l'Espanyol encara ha de jugar com a local. Per la solidesa a Cornellà-El Prat passen bona part de les opcions d'entrar a Europa i això implica sumar davant la Reial Societat, el València, l'Sporting de Gijón i el Sevilla. El calendari ha reservat quatre sortides molt complicades en aquest últim terç de campionat: les d'El Madrigal, el Reyno de Navarra, el Calderón i el Camp Nou.

stats