Espanyol
Esports Futbol 13/07/2011

L'Espanyol i el Roma acceleren la negociació per Kameni

Tots dos clubs es troben ultimant els detalls per tancar una operació que portaria el porter camerunès a l'equip italià per uns tres milions d'euros

Efe
1 min
Kameni no ha estat convocat després de les seves polèmiques declaracions.

BarcelonaL'Espanyol i el Roma es troben ultimant els detalls per tancar una operació que portaria el porter camerunès Carlos Kameni a l'equip italià, una transacció xifrada en uns tres milions d'euros.

Segons ha informat a Efe una font pròxima al jugador, l'operació està ben encaminada i falta per tancar un acord entre Kameni i el quadre italià. L'arribada a la banqueta del Roma de Luis Enrique i d'Iván de la Peña ha accelerat l'operació, encara que també les circumstàncies del mercat han sigut determinants.

I és que la primera opció del Roma era el porter Marteen Stekelenburg, de l'Ajax holandès, però les negociacions estan estancades des de fa temps i, a més, aquesta operació és bastant més costosa (xifrada en uns nou milions d'euros) que la de Kameni.

Kameni ha d'incorporar-se a l'estada de pretemporada el pròxim 15 de juliol, però no es descarta que no calgui, ja que l'operació podria tancar-se immediatament.

En el cas que finalment el camerunès abandoni el club blanc-i-blau, l'argentí Cristian Álvarez passaria a convertir-se en el porter titular, mentre que el tercer porter, Kiko Casilla, que va jugar la temporada passada com a cedit al Cartagena i la continuïtat del qual estava en dubte, seguiria a l'equip de Mauricio Pochettino.

El futur de Kameni ha sigut un dels grans enigmes del mercat blanc-i-blau aquest estiu. La relació entre el camerunès i l'Espanyol estava tocada després que el porter acusés el club de falta d'ambició al final de la temporada passada. El seu agent, Pascal Boisseau, no ha deixat de buscar-li equip des d'aleshores.

stats