Espanyol
Esports Futbol 14/06/2011

Kameni, mig peu fora de l'Espanyol

Aquesta setmana serà clau per decidir el futur del porter de l'Espanyol, que es reunirà amb el club blanc-i-blau per valorar les ofertes que té per canviar d'aires

Redacció
1 min
Carlos Kameni

BarcelonaPochettino ja preveu que Carlos Kameni no serà el porter de l'Espanyol la temporada que ve i treballa amb la idea que Cristian Álvarez sigui el porter titular, amb Quico Casilla, cedit aquesta temporada, actuant com a segon. El tercer porter sortiria del filial.

I és que les relacions entre l'Espanyol i el camerunès no són bones, sobretot des que el porter va denunciar públicament la falta d'ambició del club.

El jugador no es planteja tornar a vestir la samarreta blanc-i-blava i el seu representant ja li està buscant equip. L'alta fitxa del futbolista, com en el cas de Luis García, és un argument que empeny el club a facilitar la sortida, pensant en estalviar-se un sou elevat i ajustar-lo a l'actual estructura econòmica dels salaris.

Tant el representant com el propi jugador estaran els propers dies a Barcelona per aclarir el futur i valorar les alternatives de futur del camerunès. Encara no hi ha cap oferta en ferm.

stats