Espanyol
Esports Futbol 10/04/2012

L'Espanyol comença a Pamplona l'esprint final per entrar a Europa

El partit contra l'Osasuna (20h, Canal+ Liga2) és la primera de les quatre aturades contra rivals directes que té per davant l'Espanyol en el tram final del calendari

Natalia Arroyo
1 min
Kalu Uche celebra el gol de l'empat contra la Reial Societat

BarcelonaDependre d’un mateix. Aquest és l’objectiu de gairebé tots els equips de la Lliga i l’Espanyol pot celebrar que en el tram final de competició se les haurà de veure contra quatre rivals directes en la lluita per una plaça europea. Per a Pochettino, aquest fet no només no és un inconvenient sinó que “és un privilegi”, tal com va afirmar en roda de premsa ahir.

L’aturada al Reyno de Navarra per enfrontar-se a l’Osasuna (20h, Canal+Liga2) és la primera de les quatre que té encara per davant el conjunt blanc-i-blau, que també haurà de visitar l’Atlètic de Madrid i s’enfrontarà a casa amb el València i el Sevilla. “Si volem aspirar a alguna cosa important hem de superar els nostres rivals directes”, insistia Pochettino, que avisava del perill de jugar contra un Osasuna que ve d’encaixar dues golejades contra el Rayo Vallecano (6-0) i el Madrid (1-5).

De cara al duel amb l’Osasuna, Pochettino recupera Cristian Álvarez, Amat i Galán i té la baixa per sanció de Raúl Rodríguez.

Al bàndol navarrès, són baixa d'última hora el migcentre Nekounam, i el central Sergio, que s'afegeixen a les baixes per lesió de Kike Sola, Masoud Shojaei i Rubén González. José Luís Mendilíbar sí podrà tornar a comptar amb Marc Bertrán, lesionat en els últims dos partits, i Roland Lamah, sancionat la setmana passada.

stats