Espanyol
Esports Futbol 09/09/2011

L'Espanyol voldria acreditar totes les ràdios però no ho podrà fer per contracte

El club blanc-i-blau ha emès un comunicat que recorda que el contracte signat amb Mediapro no li permet acreditar totes les ràdios, encara que la voluntat del club seria deixar-les entrar a l'estadi per informar sobre l'Espanyol

Redacció
1 min

BarcelonaL'Espanyol, en previsió dels problemes que tindrà en la propera jornada de lliga contra l'Athletic a casa, ha expressat a través d'un comunicat la seva posició en el conflicte audiovisual entre la Lliga de Futbol Professional i els mitjans de comunicació, sobretot les ràdios. El club blanc-i-blau "està en contra d’una mesura que només farà amplificar els efectes de l’actual i injust repartiment dels pagaments per drets televisius a causa del fet que novament tan sols dos clubs ingressaran quantitats significatives per aquesta nova comercialització".

"Les obligacions contractuals amb Mediapro impossibiliten que el club segueixi acreditant per als partits al nostre estadi", expliquen. "El club per si sol ja no podrà acreditar la totalitat de les ràdios, com així era i segueix sent la nostra voluntat, perquè en cap cas l’entitat pot incomplir un contracte que l’obliga".

En l'últim punt del comunicat, l'Espanyol "vol manifestar que, en tot cas, la voluntat de l’entitat és facilitar la major cobertura mediàtica dels partits i competicions dels equips i que, per aquest motiu, lamenta que la falta d’acord entre les ràdios i la LFP provoqui que les emissores deixin puntualment d’informar-ne o que ho facin amb majors dificultats".

El comunicat íntegre es pot llegir aquí.

stats