Espanyol
Esports Futbol 02/08/2011

L'estadi de Cornellà-el Prat compleix dos anys i sense patrocinador

Cornellà-el Prat compleix avui dos anys des que es va inaugurar i, des d'aleshores, li busca un nom pagat. El club va adquirir els primers terrenys per a l'edificació de l'estadi el 2002

Efe
1 min
L'estadi de Cornellà-El Prat en el dia de la seva inauguració.

BarcelonaL'obra va costar uns 65 milions d'euros i l'economia de l'Espanyol, malgrat estar encantat de tenir una casa pròpia, s'ha vist molt condicionada pel crèdit sindicat que va permetre afrontar la construcció del camp.

El club intenta rendibilitzar al màxim l'estadi, tot i que encara no té un patrocinador que doni nom a la instal·lació, fet que és una de les grans assignatures pendents de l'entitat. El mercat asiàtic i les grans companyies aèries i multinacionals han estat temptejades sense èxit. En principi, el club espera aconseguir un acord d'uns cinc anys de gairebé dos milions per temporada.

3-0 contra el Liverpool

El 2 d'agost del 2009, Cornellà-el Prat es va estrenar amb un partit amistós davant el Liverpool en què l'Espanyol va guanyar 3-0, cosa que va donar una bona imatge a la grada. El davanter asturià Luis García, a les 21 hores i 21 minuts -número del dorsal del difunt Dani Jarque-, va ser l'autor del primer gol al nou estadi periquito.

"Avui comença un nou Espanyol sense oblidar el passat. Dono gràcies a l'afició perquè sense ells no hauria estat possible", va dir l'expresident Daniel Sánchez Llibre el dia de la inauguració. D'altra banda, ahir, el club català va posar en marxa un concurs a través de les xarxes socials per commemorar el segon aniversari.

stats