Espanyol
Esports Futbol 05/09/2011

Ferran Corominas s'acomiada de l'afició de l'Espanyol amb una carta

Coro va deixar de ser jugador de l’Espanyol el passat dia 31 d’agost per incorporar-se a la plantilla del Girona. El davanter ha volgut dir adéu a l'afició periquita a través d'una carta

Redacció
2 min
Ferran Corominas, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaFerran Corominas es va desvincular de l’Espanyol l'últim dia de mercat de fitxatges i ara és jugador del Girona FC. El jugador ha volgut enviar una carta a l'afició periquita per agrair-li el suport i acomiadar-se de forma oficial.

Tot seguit reproduïm íntegrament el text:

Amics pericos,

El motiu d’aquesta carta és que no volia sortir del club sense acomiadar-me d’aquesta magnífica afició que sempre m’ha recolzat en els bons moments i en els què no ho han estat tant. Estic trist i emocionat perquè han estat molts anys junts i no volia que arribés el moment de dir adéu, i a més, tal i com s’ha produït, però aquest moment arriba tard o d’hora i ara comença una nova etapa que afronto amb moltes ganes i il·lusió.

Els últims mesos en el club han estat bastant desagradables per a mi. No obstant això, aquesta situació també m’ha fet veure que hi ha moltíssima gent que m’estima i em recolza.

Han estat 10 anys plens de moments inoblidables i també de circumstàncies realment dures. Em considero un gran afortunat d’haver estat integrant i protagonista de l’equip que va guanyar la Copa del Rei en 2006, la salvació in extremis contra la R. Societat en 2006 i la final de la UEFA en 2007. Desgraciadament, també he viscut el moment més dur de la meva vida: quan Dani Jarque va morir… Mai t’oblidaré amic!

Analitzo la meva trajectòria en el club i realment estic molt satisfet de tot el que he aportat com a jugador i com a persona. Sense dubtar-ho tornaria a viure tots aquests anys i faria el mateix que he fet. M’he esforçat al màxim i ho he donat tot per aquest club perquè sempre he estat periquito i ho seguiré sent. El sentiment perico sempre el portaré amb mi.

Sense més, m’agradaria agrair-vos tot el suport i l’afecte que m’heu aportat. Estic segur que sense vosaltres no hagués estat el mateix.

A reveure

stats