Espanyol
Esports Futbol 02/04/2011

L'Espanyol desmenteix que hagi decidit prescindir de l'equip femení

A través de Joan Collet, l'entitat periquita ha explicat que està en procés d'estudiar "la viabilitat i rendibilitat de totes les àrees", entre elles el femení

Efe
1 min

BarcelonaEl RCD Espanyol ha desmentit que la cúpula directiva blanc-i-blava hagi pres la decisió de prescindir de l'equip femení per pressions de diversos dels seus consellers els últims dies, tot i que tampoc en garanteix la continuïtat els anys vinents, ha subratllat avui el club en un comunicat.

Durant la setmana passada, el futur de les seccions femenines ha estat motiu de polèmica en els mitjans de comunicació que cobreixen l'actualitat de l'Espanyol. "Aquest consell lamenta profundament els atacs personals que han patit certs membres en alguns mitjans de comunicació", apunta el text.

Joan Collet, conseller delegat de l'entitat catalana, ha afirmat que el club estudia la viabilitat econòmica de totes les parcel·les: "No hi ha res decidit en cap sentit però hem de valorar la rendibilitat de totes les àrees, ja sigui l'escola de futbol, el planter o el femení".

El president, Daniel Sánchez Llibre, ja va assegurar fa dies que l'escenari ideal per a l'equip femení és que trobés patrocinadors que en garantissin el futur. Ara, l'Espanyol és el segon classificat en la segona fase nacional de la Superlliga amb 26 punts, i les possibilitats per disputar el títol estan intactes.

stats