Espanyol
Esports Futbol 01/06/2011

Un conseller de l'Espanyol confirma que Sánchez Llibre plegarà i deixarà el seu lloc a Condal

Germán de la Cruz ha parlat en el programa 'Temps d'Espanyol' de la Cadena Cope i ha confirmat que Sánchez Llibre "se'n va del club i el succeirà Condal"

Efe
1 min
Jordi Amat, Daniel Sánchez Llibre i Álvaro Vázquez.

BarcelonaEl conseller de l'Espanyol Germán de la Cruz, responsable de l'àrea esportiva, ha assegurat que el president del club, Daniel Sánchez Llibre, abandonarà pròximament el càrrec i serà substituït per l'actual vicepresident, Ramón Condal.

"Dani se'n va del club i serà Condal qui el succeeixi en la presidència a partir de llavors", ha apuntat avui De la Cruz en unes declaracions al programa 'Temps d'Espanyol' de la Cadena Cope, recollides per EFE.

El futur del president de l'Espanyol semblava clar des de fa temps, encara que Sánchez Llibre mai ha confirmat el seu adéu definitiu, malgrat que ha dit de marxar moltes vegades.

De la Cruz, a més, gestionarà també les accions de l'actual president, que té el major nombre de participacions del club blanc-i-blau. La intenció de Sánchez Llibre és la de desvincular-se el màxim possible, segons la versió del conseller de l'àrea esportiva, encara que les accions i els avals faran impossible trencar tota relació amb la direcció de l'entitat catalana.

L'adéu de Daniel Sánchez Llibre es produiria durant la pròxima reunió de la Junta d'Accionistes, en una data encara per determinar. En un principi, tot apunta que la mateixa se celebrarà durant el pròxim 6 de juliol. S'espera que el pròxim 6 de juny, durant la reunió del Consell d'Administració, es tracti sobre la sortida de Sánchez Llibre i també es concreti la data de la Junta d'Accionistes.

stats