Espanyol
Esports Futbol 22/09/2011

Pandiani dóna els tres punts a l'Espanyol contra el Getafe (1-0)

Els blanc-i-blaus han aconseguit un treballat i merescut triomf contra el Getafe gràcies a un gol de Pandiani en el minut 91

Natalia Arroyo
2 min
Pedro Ríos i Dídac Vilà.

Cornellà de LlobregatUn Espanyol que ha anat de menys a més s'ha endut una nova victòria a casa gràcies a un solitari gol de Pandiani sobre el temps afegit. Després d'un primer temps molt fluix de tots dos equips, els periquitos han sortit molt forts, decidits a deixar els tres punts a casa i han gaudit de diverses ocasions per golejar.

Inici apagat

De mica en mica s'ha anat omplint l'estadi de Cornellà-El Prat i també, lentament, s'ha anat animant un primer temps que ha començat sense gaire esma, com amb mandra. Als locals els ha costat sentir-se còmodes sobre la gespa i han estat els visitants els que més pilota han tingut en els primers compassos. Però sense generar perill. Un tímid xut de Casquero a la mitja hora de joc ha sigut el poc bagatge ofensiu del Getafe.

Tampoc l'Espanyol ha trobat el camí del gol tot i l'esforç de Verdú i Sergio García de posar-se l'equip a l'esquena. Només Javi Márquez, amb un xut de lluny, i algun córner aïllat han posat a prova la concentració de Moyà, fins que, al final del primer temps ha arribat la millor ocasió local, però el remat d'Álvaro l'ha refusat segur el porter visitant.

Un gol que no arriba

En la segona meitat, l'Espanyol ha sortit molt endollat i, de seguida, Thievy i Sergio García han avisat de les intencions dels de Pochettino. Verdú, des de quaranta metres, ha obligat Moyà a volar per salvar el gol, i també un defensa del Getafe ha evitat, sota pals, que Weiss s'entrenés com a golejador periquito.

L'Espanyol ha rondat el gol i ha merescut la victòria, però no ha sigut fins el minut 91, i en una jugada embolicada, quan s'ha resolt el partit. Pandiani ha caçat una pilota dins l'àrea i i ha afusellat la porteria per marcar el seu primer gol d'aquesta nova etapa com a blanc-i-blau.

Fitxa tècnica

Espanyol: Cristian; Ernesto Galán, Amat, Héctor Moreno, Dídac;Javi Márquez (76’ Pandiani), Baena; Sergio García, Verdú, Thievy (86’ Rui Fonte) i Álvaro Vázquez (59’ Weiss). Entrenador: Mauricio Pochettino

Getafe: Moyà; Valera, Cata Díaz, Lopo, Masilela (33’ Miguel Torres); Rubén Pérez, Casquero, Lacen; Ríos (63’ Diego Castro), Miku (80’ Dani Güiza), Barrada. Entrenador: Luis García

Gols: 1-0, Pandiani (91')

Àrbitre: Undiano Mallenco. Col·legi navarrès.

Targetes grogues: Héctor Moreno (17’), Thievy (35’), Rubén Pérez (39')eiss (76').

Estadi: Cornellà-El Prat. 21.414 espectadors.

stats