Espanyol
Esports Futbol 15/07/2011

Héctor Moreno: "Buscarem una Copa i les places europees"

El nou fitxatge de l'Espanyol és "ambiciós i juga per guanyar" i s'ha definit com un central amb bona anticipació i sortida de pilota

Redacció
1 min
Héctor Moreno, a la clínica Riera Blanca.

BarcelonaEl mexicà Héctor Moreno, nou fitxatge de l'Espanyol, ha passat aquest matí amb èxit la revisió mèdica, i ha mostrat un discurs ambiciós sobre objectius per a la temporada que ve, en què espera convertir-se en un futbolista important per a l'equip de Mauricio Pochettino.

"El projecte té gent jove, tots amb moltes ganes. El que es busca és guanyar una Copa del Rei o posar-nos en una competició europea. Jo estic content, tranquil i il·lusionat, vinc amb les piles carregades i amb moltes ganes de conèixer els meus nous companys", ha assegurat el central mexicà.

L'internacional, procedent de l'AZ Alkmaar i que ha costat tres milions d'euros a l'Espanyol, apunta alt: "Em considero un jugador ambiciós i si jugo és per alguna cosa, no per quedar segon. Vaig a per totes. El desig de guanyar sempre el tinc".

Héctor Moreno s'ha definit com "un central que s'anticipa a la marca i a qui agrada sortir des de darrere amb la pilota jugada".

stats