Espanyol
Esports Futbol 18/05/2011

De la Peña podria acomiadar-se de l'afició jugant dissabte contra el Sevilla

El migcampista podria dir adéu en el terreny de joc. El cos tècnic blanc-i-blau valora la possibilitat de donar-li alguns minuts dissabte contra el Sevilla a Cornellà-El Prat tot i que només ha disputat, per lesió, un partit, aquesta temporada

Efe
1 min
De la Peña s'entrena en solitari a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

BarcelonaEl futbolista càntabre ha jugat, concretament, 31 minuts contra el Vila-real en la segona jornada de Lliga. Des d'aleshores el primer capità de l'Espanyol ha patit diferents problemes físics que li han impedit vestir-se de curt. L'última molèstia coneguda ha estat un problema a l'adductor llarg esquerre. Els metges de l'entitat blanc-i-blava han sotmès De la Peña a un pla específic d'entrenament per intentar que tingui minuts dissabte que ve.

A més, el partit és totalment intranscendent per a l'Espanyol, ja que no té possibilitats matemàtiques de classificar-se per als llocs europeus després de perdre a Saragossa.

De la Peña acaba el contracte aquesta temporada i tot apunta que quan acabi la Lliga, el capità blanc-i-blau anunciarà la seva retirada com a futbolista professional. Des del club català s'estudia la possibilitat que el jugador pugui continuar a partir de la temporada que ve a l'entitat espanyolista com a component de la parcel·la esportiva.

El jugador, de 35 anys, es va iniciar a les files del Barcelona i posteriorment va militar a les files del Lazio i Olympique de Marsella. En la temporada 2002-03 va fitxar per l'Espanyol, club al qual ha pertangut des d'aleshores.

stats