Espanyol
Esports Futbol 09/09/2011

Javi Márquez: "Els nous han arribat amb il·lusió i amb una ambició terrible"

El jugador periquito vol tranquil·litzar l'afició i pronostica una "gran temporada", sobretot si diumenge contra l'Athletic Club s'aconsegueix la primera victòria

Redacció
1 min
Javi Márquez i Diego Rivero en l'Espanyol-Boca Juniors.

Sant Adrià del BesósEl migcampista de l'Espanyol s'ha mostrat comprensiu amb la incertesa dels aficionats després del traspàs d'alguns jugadors, encara que ha assegurat que creu que han arribat altres bons professionals. "És normal que l'afició estigui inquieta per les sortides de jugadors, però també han arribat bons fitxatges", ha apuntat.

El del planter espera modificar les sensacions del públic aquest diumenge davant l'Athletic: "Amb bons resultats es canvien les dinàmiques i el pensament de la gent. Tots els nous han arribat amb molta il·lusió i amb una ambició terrible. Això farà que l'equip pugui fer una gran temporada".

En l'àmbit personal, Javi Márquez ha confessat que se sent "un jugador important" i espera estar al cent per cent com més aviat millor. "No tinc pressió, cada vegada estic millor i vull ajudar l'equip perquè l'afició gaudeixi. L'any passat, en la recta final, em va costar estar al màxim per una lesió", ha comentat.

El partit davant l'Athletic Club d'aquest diumenge és clau pel migcampista: "Sortirem al 300 per cent, hem de ser forts en el nostre estadi. Si ho aconseguim i tenim continuïtat intentarem ser al més a prop possible dels llocs alts de la classificació. Volem aconseguir una victòria com més aviat millor".

stats