Espanyol
Esports Futbol 03/05/2011

L'Espanyol al·lega la targeta groga de Verdú

L'Espanyol ha decidit aquest matí presentar al·legacions al Comitè de Competició per la targeta groga que ahir va veure Joan Verdú i que l'impediria jugar contra el Barça diumenge

Efe
1 min
Pochettino dóna ordres a Verdú durant el partit

Sant Adrià del BesósL'Espanyol ha decidit presentar al·legacions al Comitè de Competició per la targeta groga que va veure el migcampista periquito durant el partit d'ahir contra l'Athletic Club, que suposa la cinquena del cicle i li impedeix jugar el derbi contra el Barça.

El club creu que el futbolista no va cometre falta sobre Susaeta, tal com va assenyalar l'àrbitre Teixeira Vitienes. Els responsables periquitos han revisat les imatges del partit i lliuraran al Comitè de Competició tota la documentació necessària per evitar la sanció de Verdú.

Precisament, la falta de Verdú va ser la que va provocar el primer gol de l'Athletic a Cornellà-El Prat.

Joan Verdú, que assegurava ahir que el mateix Susaeta li va reconèixer que no hi havia contacte, és una peça important en l'esquema de l'entrenador Mauricio Pochettino. El migcampista pot actuar tant al doble pivot com d'enllaç i aquesta temporada ha ajudat enormement l'equip amb gols i assistències.

stats