Espanyol
Esports Futbol 01/06/2011

Pochettino es queda sense segon entrenador

L'ajudant de l'argentí, Joan Carrillo, deixa l'Espanyol per iniciar una nova aventura professional amb Paulo Sousa al Videoton, vigent campió de la Lliga hongaresa. El seu substitut com a segon a la banqueta periquita podria ser Iván de la Peña

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino, queixant-se d'una decisió arbitral.

BarcelonaJoan Carrillo ha explicat a COM Ràdio que marxa a Hongria a entrenar pel Videoton, vigent campió de la Lliga hongaresa, acompanyant de Paulo Sousa. El segon de Pochettino ha dit que ho fa perquè, tot i ser "una lliga menor, és un equip que és campió, que disputarà la prèvia de la Champions, i que prova de fer un projecte engrescador".

Carrillo ha explicat també que marxa molt agraït al club i a Pochettino, però considera que li havia arribat el moment d'iniciar una nova aventura professional. "Hem viscut coses importants, i des del primer minut ho hem fet amb un estusiasme brutal. No es tracta de trencar una etapa. Però aquest és un tren que passa només una vegada i crec que és el moment d'agafar-lo. Pochettino em va obrir les portes al món professional i jo li he correspost amb treball. Sempre estaré en deute amb ell. I del club només puc dir que és casa meva".

Els rumors situen Iván de la Peña entre els candidats a substituir la plaça de Carrillo com a segon entrenador de l'Espanyol.

stats