Espanyol
Esports Futbol 06/05/2011

Luis García: "El nostre objectiu és evitar que el Barça sigui campió en el derbi"

El davanter ha assegurat avui que l'equip buscarà la victòria contra el Barça per donar una alegria a l'afició però, sobretot, per aconseguir els llocs d'Europa League

Redacció
1 min
Luis García amb Bojan a la Copa Catalunya

Sant Adrià del BesósLuis Garcia ha parlat en roda de premsa i ha reconegut que jugar contra el Barça motiva, com també li passa a l'afició. "La nostra afició s'excita més que ningú si guanyem al Camp Nou. Evitar que es proclamin campions en el derbi és especial, però és molt difícil que tard o d'hora no ho siguin. Nosaltres hem de pensar en els nostres interessos amb vista al final de temporada", ha apuntat el futbolista asturià.

El davanter ha confessat que l'objectiu de l'equip és guanyar el derbi però, encara que ara no ho firma, ha afegit que un punt seria bo: "Sumar sempre és positiu, però no ens hem de conformar amb això. Al nostre cap només hi entra guanyar diumenge contra el Barça".

Per fer-ho, Luis García ha subratllat que l'Espanyol no renunciarà al seu estil. "No hem d'apartar-nos de la nostra filosofia ni un centímetre. Ningú no té més possessió que el Barça però hem de cuidar la pilota per fer-los mal. Ells s'hi juguen la Lliga però nosaltres també ens hi juguem moltíssim", ha insistit.

Finalment, l'asturià ha valorat les opcions europees de l'equip: "Amb nou punts de dotze penso que serem a Europa però és complicat... encara que jo crec que l'equip és capaç de treure tots els punts que queden. Ja ho hem fet en situacions més compromeses".

stats