Espanyol
Esports Futbol 30/10/2011

L'Espanyol perd a Màlaga en un partit vibrant i amb un penal polèmic (2-1)

Romaric ha aturat un xut dins de l'àrea amb la cara però l'àrbitre ha vist mans. Álvaro ha marcat el seu primer gol, el que empatava el gol inicial de Rondón

Jesús Gámez (Màlaga) defensat per Dátolo i Dídac de l'Espanyol.

BarcelonaL'Espanyol ha perdut a Màlaga després d'un penal polèmic transformat per Apoño. Els blanc-i-blaus havien pogut empatar abans del descans, gràcies a un gol d'Álvaro en l'últim sospir del primer temps i que ha servit per neutralitzar el gol inicial de Rondón. L'Espanyol ha tallat la ratxa de tres victòries consecutives, però ha caigut oferint una molt bona imatge a la Rosaleda.

Perill al contraatac

El Màlaga s'ha avançat al marcador en la primera jugada d'atac dels andalusos. Duda ha fet un desplaçament llarg a l'esquena de Galán sobre la pujada per banda de Monreal, que ha controlat la pilota i ha fet una centrada perquè Rondón rematés a gol.

El mateix Rondón ha gaudit d'una gran ocasió per fer el segon, en una nova acció de contraatac, però el davanter no ha pogut superar Cristian en primera instància i, en el refús, la seva rematada l'ha tret Raúl Rodríguez sota pals.

Abans del descans, Álvaro Vázquez ha aconseguit l'empat a un gol. Weiss ha centrat una falta lateral i el badaloní ha pentinat amb el cap per superar el porter Willy i situar l'1-1 en el marcador.

El penal polèmic

L'Espanyol ha començat molt la segona part, i amb l'entrada de Sergio García ofensivament l'equip ha millorat molt. Tot i això, el gol ha arribat de la banda del Màlaga, amb un penal polèmic transformat per Apoño. Romaric ha aturat amb la cara un xut de fora de l'àrea, però l'àrbitre ha considerat que l'havia tocat amb la mà. Romaric té l'ull inflat i no ha pogut continuar jugant el partit.

Al final l'Espanyol s'ha abocat en atac, i ha tingut algunes ocasions per empatar el partit, però els de Pochettino no han pogut evitar la derrota final.

Málaga CF: Willy, Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal, Joaquín (S. Sánchez, min.90), Toulalan, Duda (Van Nistelroy, min.67), Isco (Apoño, min.67), Cazorla i Rondón.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez, Galán, Raúl R., Héctor Moreno, Dídac, Romaric (Pandiani, min.75), Forlín (Baena, min.81), Weiss (Sergio García, min.54), Verdú, Dátolo i Álvaro.

Gols: 1-0: Rondón (min.5); 1-1: Álvaro (min.44); 2-1: Apoño (min.72).

Àrbitre: Sr. Delgado Ferreiro (C. Basc). Ha amonestat a Weiss (min.13), Forlín (min.19), Galán (min.41), Romaric (min.70), Cristian Álvarez (min.70)