Espanyol
Esports Futbol 14/09/2011

Pochettino: "Hi ha una necessitat de fitxar, però hem de veure què ens ofereix el mercat"

El tècnic argentí reconeix que, amb la plantilla curta que té l'Espanyol, les baixes de llarga durada d'Albín i Mattioni són un contratemps important i que el club està estudiant si es reforçarà la plantilla amb alguna incorporació o no

N.a.
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaL'entrenador blanc-i-blau ha confessat que, després de les últimes dues lesions de gravetat de Mattioni i Albín, el cos tècnic està "valorant la situació per preveure si cal fitxar o no". "Hi ha una necessitat però hem de veure què ens ofereix el mercat", ha dit.

Sobre les lesions, Pochettino ha dit que "sembla increïble que l'Espanyol torni a tenir lesions que impliquen intervenció quirúrgica". "Són dues lesions que t'aparten dels terrenys de joc força temps i això, amb la plantilla que tenim, que no és gaire llarga, no és bo. Estem tristos, sobretot per ells". El tècnic, però, ha assegurat que no està preocupat ni creu que el club estigui treballant malament. "Són lesions fortuïtes que no es poden controlar".

Pochettino ha lloat l'aportació dels nous jugadors en la victòria contra l'Athletic, un triomf que "l'equip i l'afició necessitaven per tenir certa tranquil·litat". "Pandiani i Romaric van aportar la pausa i experiència que necessitava l'equip en els minuts finals contra l'Athletic. Estic satisfet per ells", ha valorat l'argentí. Sobre l'actuació de Sergio García, autor dels dos gols, el tècnic ha reconegut que "és important que els davanters trobin aquestes sensacions del gol".

stats