Espanyol
Esports Futbol 25/09/2011

Pochettino: "Hem pagat molt cars els nostres errors"

L'entrenador de l'Espanyol creu que el seu equip ha estat superior al rival en la possessió de la pilota i en el joc, però ha comès errades que han acabat sent clau

Efe
1 min
Pochettino es lamenta a la banqueta del Ciutat de València.

ValènciaMauricio Pochettino afirma que el seu equip havia pagat "molt cars" els errors comesos en un partit en què creu que han estat superiors al rival en la possessió de la pilota i en el joc. "Sempre intentem jugar bé a futbol i avui ho hem aconseguit: hem donat la cara en l'aspecte futbolístic", ha afegit l'entrenador de l'Espanyol.

Malgrat que el seu equip s'ha vist castigat amb dos penals i dues expulsions, Pochettino ha assenyalat que no parlaria de l'àrbitre i en al·lusió als seus futbolistes, ha indicat que tots tenen dret a cometre errors. "Mai atribueixo una derrota a un àrbitre", ha dit.

"El Llevant, amb un futbol simple i directe amb pilotes llargues, ens ha creat problemes. Sabíem que seria així. Nosaltres hem creat el futbol, però no hem estat determinants", ha afegit. "Tenim una línia defensiva jove i hem de fer-nos-en càrrec, per això cal treballar molt. Si es juga com avui i es corregeixen algunes situacions, traurem coses positives", ha afegit Pochettino.

stats