Espanyol
Esports Futbol 20/04/2011

Pochettino: "Dilluns no és un dia per jugar a futbol"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat disgustat per la data designada per jugar contra l'Athletic de Bilbao: dilluns 2 de maig a les 21.00 hores a Cornellà-el Prat

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions en el partit contra el Màlaga.

Sant Adrià del BesósA Mauricio Pochettino no li agrada haver de jugar dilluns, però entèn que tard o d'hora havia de passar: "Ens havia de tocar algun partit dilluns. A mi no m'agrada, no em sembla bé per la gent que pot anar a l'estadi, però hem d'adaptar-nos-hi. De tota manera, en definitiva, hem de pensar en l'Sporting de Gijón, aquest diumenge, abans que en l'Athletic", ha subratllat el preparador argentí a la Ciutat Esportiva.

D'una altra banda, el tècnic està satisfet pel nivell de l'equip en els dos últims partits: "Ens ha deixat un bon gust de boca. Hem recuperat el sacrifici i la solidaritat. Estem donant la cara i estem en línia ascendent. Ara tenim sis partits per davant que marcaran el futur de l'equip".

En aquest sentit, Pochettino ha assegurat que el vestidor està molt conscienciat per a aquesta recta final de Lliga. "No hi ha la sensació que el que queda de temporada és insalvable, no ens espanta el que ve. Pensem en el partit que ve, el de l'Sporting, perquè és el més important ara", ha apuntat.

En un altre ordre de coses, l'entrenador ha comentat que l'equip, especialment els jugadors que acaben contracte, no està molest per les declaracions del president en les quals assegurava que els fitxatges d'Albín i Luna estaven gairebé tancats: "No he notat res, a ningú li ha sabut greu. La gent pensa en el col·lectiu".

stats