Espanyol
Esports Futbol 16/10/2011

Pochettino: "Avui hem transmès la solidesa que fa falta per guanyar aquesta mena de partits"

L'entrenador de l'Espanyol reconeix que avui ha sigut "el millor partit de la temporada", perquè l'equip "ha transmès solidesa i seguretat"

N. Arroyo
1 min
L'Espanyol celebra el gol de Romaric.

BarcelonaLa victòria aconseguida contra el Rayo Vallecano satisfà Pochettino i ratifica la bona feina de l'Espanyol. "Els jugadors mereixen aquest resultat, l'hem treballat molt durant aquests quinze dies", ha dit. "Aquest partit farà créixer l'equip. Avui traiem moltes coses positives, no només el resultat. Ha sigut un gran partit".

Quan se li ha preguntat sobre si el partit d'avui a Vallecas és el millor partit de la temporada, el tècnic ha reconegut que sí. "Avui hem transmès solidesa i seguretat durant els 90 minuts, i això és el que fa falta, sobretot fora de casa, per guanyar partits". L'argentí ha felicitat els jugadors "perquè han fet un autèntic partidàs". "Si no s'hagués jugat a aquest nivell, no hauríem tret aquest bon resultat".

L'estadi de Vallecas, en paraules de Pochettino, "serà un camp molt difícil, on els rivals patiran molt per treure punts". L'argentí confia que aquest resultat serveixi per donar confiança a la plantilla i "seguir creient en aquest model de joc".

stats