Espanyol
Esports Futbol 22/10/2011

Conquerit l'estadi de Vallecas, l'Espanyol vol que el pròxim en caure sigui el Sardinero

La confiança que va donar la victòria contra el Rayo Vallecano (0-1), fa que l’Espanyol afronti el partit d’avui contra el Racing de Santander (18 h, Canal + Lliga 2) sense l’inquietant fantasma de no saber guanyar lluny de Cornellà-El Prat

N. Arroyo
1 min
Forlín somriu durant l'entrenament.

BarcelonaL’Espanyol afronta el duel contra el Racing de Santander ple de confiança després d'haver guanyat el Rayo Vallecano diumenge passat. Els deixebles de Pochettino, tot i que han reconegut durant tota la setmana que amb el triomf de Vallecas es van treure un pes de sobre, saben que el Sardinero és un camp difícil i que de res servirà haver-ho fet bé diumenge passat.

De fet, els blanc-i-blaus no guanyen a terres càntabres des de la temporada 2004/05, quan van tornar a Barcelona amb un 1-3 favorable. Des d’aleshores, tres empats i tres derrotes és el dur bagatge que acumula l’Espanyol.

Per assaltar Santander, tot apunta que el tècnic argentí apostarà pel mateix onze que va aconseguir els tres punts a Madrid. S’espera, doncs, que Pochettino torni a donar la responsabilitat del doble pivot a la parella formada per Javi Márquez i Forlín, en detriment de Baena. Però com que aquesta alineació és força previsible, podria ser que Mauricio Pochettino fes algun canvi per desconcertar Héctor Cúper i trencar-li el plantejament. El tècnic del Racing intensificarà el treball de pressió del seu equip per intentar incomodar l’Espanyol, que és qui tindrà més la pilota i carregarà amb el pes del partit.

Un dels noms propis del matx serà el de Marc Torrejón. L’experiquito podria tornar a ser titular i ocupar el lloc del central colombià Bernardo. La gran absència serà la del davanter Thievy, desconvocat, que ha estat castigat per Pochettino i jugarà amb el filial de Tercera Divisió.

stats