Espanyol
Esports Futbol 03/04/2011

Sortir endollats i acabar amb forces, l'assignatura pendent de l'Espanyol

Per Cornellà-El Prat passa, diu la plantilla blanc-i-blava, bona part de les opcions de Lliga Europa de l'equip i, per aconseguir la victòria, serà essencial millorar el rendiment a l'inici i final del partit

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino protesta una acció del partit de Mestalla.

BarcelonaEl conjunt càntabre, amb l'endimoniada velocitat de Munitis i el control de Colsa com a principals perills, posarà a prova el desig europeu de l'Espanyol. Els periquitos farien bé d'aprofitar els nefastos números del Racing en el primer i segon quart d'hora de joc, quan han encaixat onze i vuit gols.

Sortir endollats i agressius, pot ser decisiu, perquè sempre que l'equip de Marcelino ha començat un partit fora del Sardinero per sota en el marcador, no ha guanyat, sumant només un empat i tretze derrotes. Però no és aquest un aspecte del joc que dominin els de Pochettino, a qui costa trobar el punt de tensió adequat, ni adormits ni precipitats, en molts inicis de partit.

Avisa Paco Flores que la majoria d'equips pateixen especialment en els minuts finals dels partits, que és quan "arriben més justos de forces i es donen més alternatives en el marcador". De fet, entre els minuts 76 i 90 és quan l'Espanyol és més productiu, tant en positiu com en negatiu. Ha marcat deu gols, però n'ha encaixat catorze, i és en aquest període quan el Racing és més perillós, havent fet set gols.

S'haurà d'anar amb compte també amb els segons quarts de cada part. En el primer temps, el Racing encaixa vuit gols, mentre que l'Espanyol funciona millor que a l'inici, més assentat al camp, i ha marcat cinc gols entre els minuts 16 i 30. Al final, entre el 61 i el 75', el Racing també colla molt fort, i ha marcat set gols.

stats